Имението на бившите съпрузи Мерилин Монро и Артър Милър е обявено за продажба.

...
Имението на бившите съпрузи Мерилин Монро и Артър Милър е обявено за продажба.
Коментари Харесай

Продават къщата на двама бивши много известни съпрузи

Имението на някогашните съпрузи Мерилин Монро и Артър Милър е оповестено за продажба. Според вестник " Ню Йорк Поуст " (NYP) за старинната мелничарска къща в нюйоркския квартал Хемптънс се желаят 12,5 млн. $.

За финален път имението е продадено през 2016 година, когато е оценено на 8,5 млн. $. От тогавашната работеща вятърна мелница е останала единствено фасада с платна, вътре обаче се обитават спалня и дневна с осмоъгълна форма. В облицования с кедър горен етаж към момента се намират машините на мелницата. Бившата вятърна мелница е превърната в жилище в средата на предишния век от предходния притежател Самуел Рубин, създател на марката парфюми Faberge. Много от мелниците в Хамптън са били преустроени по този метод.

Основната постройка е издигната през 1830 година и заема площ от 120 кв.м. На трите ѝ етажа има спалня, кухня и баня. От организацията за недвижими парцели означават, че купувачът може да добави комплекса с просторна къща - двата хектара земя, с които разполага притежателят разрешават това.

Мерилин Монро постоянно е идвала тук през 50-те години дружно с драматурга Артър Милър. На това насаме място филмовата звезда предпочитала да се крие от любопитните папараци. По това време Хемптън служи като леговище на доста звезди: в Спрингс живее експресионистичният художник Джаксън Полък, а в Саг Харбър - писателят Джон Стайнбек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР